Honeywell Chronotherm Touch

Chronotherm Touch klokthermostaat met een 7-daags programma met maximaal 6 periodes
Fabrikant: Honeywell

De Chronotherm Touch Modulation is niet alleen zeer eenvoudig te bedienen, maar ook zeer efficiënt en energiezuinig in gebruik. De zelflerende, optimaliserende software staat garant voor een duurzame comfortregeling. Bovendien is deze klokthermostaat te gebruiken als volledige weersafhankelijke regeling en geschikt voor de vloerverwarmingregeling van Honeywell. Uiteraard zonder batterijen.  

Simpele bediening

De gebruiksvriendelijke touchscreen bediening met één functie per knop maakt het instellen van de klokthermostaat eenvoudiger dan ooit te voren. De overzichtelijke display wordt bij iedere toetsindruk verlicht voor een duidelijke weergave. Het instellen van het handige 7-daagse programma met 6 periodes per dag is kinderspel door de menugestuurde bediening, waarbij terugmelding volgt via de extra Nederlandstalige tekstregel. Handig is de mogelijkheid om overwerk, vrije dagen of wisseldiensten te programmeren.

Artikelnummer:: CE.08001250
€ 175,00 incl. BTW
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Aansluitpakket II

38-delige aansluitset voor de CV ketel
€ 200,00 incl. BTW

Intergas Kombi Kompact HRE 36/30 CW 5 + A-label pomp

De combiketel die écht alles combineert. Er is een Intergas Kombi Kompakt HRE met A label pomp verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels
€ 1050,00 incl. BTW

geveldoorvoer

Rookgasdoorvoer incl, loodslab en schanierstuk 2x80mm
€ 98,00 incl. BTW