Intergas Kombi Kompact HRE 28/24 CW 4 + A-label pomp

De combiketel die écht alles combineert. Er is een Intergas Kombi Kompakt HRE met A label pompverkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels
Fabrikant: Intergas

Royaal in warmte & warmwater

Van een cv-ketel verwacht u behaaglijke warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas HRE zorgt daar als geen ander voor. Dankzij het brede aanbod -u kunt kiezen uit CW3, CW4 en CW5 toestellen - weet u zeker dat Intergas ook voor u de perfecte HRE-ketel heeft.

Eenvoudig in gebruik & onderhoudsvriendelijk

DeIntergas Kombi Kompakt HRE is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Bovendien is het toestel voorzien van een zelflerende ECO-comfortschakelaar die de warmhoudfunctie van de warmwatervoorziening automatisch in- of uitschakelt. De Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan-uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol. Alle onderdelen van de Intergas Kombi Kompakt HRE zijn eenvoudig vanaf de voorzijde te bereiken. Het onderhoud aan een HR-ketel was nog nooit zo eenvoudig. 

Zuinig met energie & milieubewust

De Intergas Kombi Kompakt is de enige HR-ketel met hoog rendement op verwarming en een uniek hoog rendement op tapwater. Hierdoor bent u verzekerd van een zuinige werking en draagt u tevens bij aan de zorg voor het milieu. Alle Intergas Kombi Kompakt HRE-ketels voldoen aan de hoogste Gaskeur classificatie voor verwarming (HR 107), warmwater (HRww) en het Gaskeurmilieulabel 'Schonere verbranding'.

 

Klik hier voor meer informatie op de website van de fabrikant

Betrouwbare techniek & bedrijfszekere werking

De dubbele twee-in-één warmtewisselaar van de Intergas Kombi Kompakt HR-ketel is de afgelopen jaren uiterst betrouwbaar gebleken. Intergas onderstreept deze betrouwbaarheid met een garantie van maar liefst 15 jaar op dit cruciale onderdeel. Door het ontbreken van een driewegklep is een grote bron van storingen verdwenen.

Afbeelding van
Artikelnummer:: CE.01102396
€ 950,00 incl. BTW
Product specificaties
CV vermogen bij 80/60 6.9 - 22.8 KW
Gebruiksrendement HR verwarming 107 %
Gebruiksrendement HR warmwater 93,9 %
CW klasse 4
Liters per minuut van 60C 7,5
Liters per minuut van 40C 12,5
Hoogte in mm 650
Breedte in mm 450
Diepte in mm 240
Gewicht 33 kg
Garantie op warmtewisselaar 15 Jaar
Garantie op de onderdelen 2 Jaar