Service

 

Brabant Service Techniek staat voor u klaar: 24 uur per dag en 7 dagen per week! Op werkdagen kunt u via ons telefoonnummer (0165-530499) overdag kunt U rekenen op een doeltreffende telefonische intake van ons service coördinators. Buiten kantoortijd verzorgt ditzelfde telefoonnummer automatisch een directe doorverbinding met een dienstdoende servicemonteur. Hij reageert meteen richting het door u achtergelaten telefoonnummer dat hij via SMS binnen krijgt en anticipeert hier op en neemt contact op met de klant. Onze speciaal daartoe opgeleide servicemonteurs kunnen op basis van dit gesprek een eerste diagnose stellen en wellicht uw probleem direct oplossen.

 

Gebouwbeheerssysteem

Aan gebouwen worden vandaag de dag hoge eisen gesteld. Bewoners of gebruikers ervan hechten steeds meer belang aan bijvoorbeeld het leefklimaat en de technische voorzieningen. De gebouwbeheerssystemen van Brabant Service Techniek combineren de nieuwste technieken voor comfort (denk aan klimaatbeheersing), communicatie (door informatie-uitwisseling) en veiligheid.

De ontwikkelingen die op het gebied van technisch beheer hebben plaatsgevonden zijn gigantisch. Was het vroeger een cv-ketel onderhouden bij de klant, is het tegenwoordig meedenken in het primaire proces bij dezelfde klant. Brabant Service Techniek heeft hiervoor een eigen systeem ontwikkeld, waarmee alle processen en storingen bij de klant gevolgd kunnen worden. Tevens wordt het energieverbruik in kaart gebracht en kan Brabant Service Techniek alle energievraagstukken van de klant uit handen nemen. Uiteraard beschikt Brabant Service Techniek over gekwalificeerd personeel, dat zeer klantgericht handelt.

Zoals U kunt lezen zijn wij niet alleen de installateur die heel goed is in het installeren van CV installaties met een cv ketel en radiatoren, maar gaan wij ook de laaste uitdagingen /ontwikkelingen in de installatietechniek niet uit de weg zoals:

  • Warmtepompinstallaties op gas-, lucht en aardwarmte
  • WKO met op en gesloten bronnen, Biomassa ( houtpalletverbranding )
  • passiefhuizen.
  • vraaggestuurd ventileren en gebouwbeheersystemen.