Over ons

Het specialisme van Brabant Service Techniek is het onderhouden en oplossen van storingen van verwarmingsinstallaties. Maar ook het vervangen van cv ketels in bestaande woningen is aan de orde van de dag. Het installeren van energiebesparende mechanische ventilatiesystemen in woning- en utiliteitsbouw kent geen geheimen voor de medewerkers van Brabant Service Techniek. Uiteraard plegen wij ook kleinen montage werkzaamheden  aan de verwarming, ventilatie, bij particuliere (losse) woningbouw.

 

Brabant Service Teckniek is voort gekomen uit Brabant Installatie Techniek die de montage van nieuwbouw woningen voor zijn rekening neemt. Aan elke opdracht koppelen zij een team bestaande uit een tekenaar, projectleiders en een hoofd montage. Dit team stuurt de monteurs aan die de opdracht op locatie uitvoeren. Brabant Installatie Techniek bestaat uit 30 medewerkers ook zij gaan voor kwaliteit die nodig is om de gemonteerde installatie optiemaal te laten functioneren.

 

Brabant Service Techniek & Brabant Installatie Techniek is vanzelfsprekend aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (VNI). Zo garanderen wij u kwaliteit en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd.

 

Bovendien is Brabant Service Techniek & Brabant Installatie Techniek in het bezit van het ISO 9001 en VCA certificaat. Hét bewijs van kwaliteit